Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πολυτεχνική Σχολή
 
 
foto-header
Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Ανακοινώσεις > Ανακοίνωση #4565

Εθελοντές/εθελόντριες του ΤΜΕΥ στη ΔΕΘ

09 Ιουλ. 2024


Το ΤΜΕΥ σχεδιάζει να συμμετάσχει στο Περίπτερο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο 7 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Όσοι/ες εθελοντές/εθελόντριες επιθυμούν να συμμετάσχουν για να παρουσιάσουν τα εκθέματα του ΤΜΕΥ στους επισκέπτες του περιπτέρου, να στείλουν μήνυμα στον κ. Αγαθόπουλο (στο sagat@uoi.gr, με τίτλο mail: ΔΕΘ, και στο κείμενο να έχετε τα στοιχεία σας, δηλαδή, ονοματεπώνυμο, ΑΜ, και έτος σπουδών).

Τι θα κάνετε εκεί:

1. Θα έχετε ενημερωθεί (από εμάς) πλήρως για ό,τι εκτεθεί εκεί, καθώς και για το ΤΜΕΥ γενικότερα (ώστε να είστε έτοιμοι/ες σε πιθανές ερωτήσεις/απορίες από τους επισκέπτες).

2. Θα πρέπει να είναι κάποιος/α (τουλάχιστον ένας/μία) καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης εκεί. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει να είναι πάντα και συνεχώς τα ίδια πρόσωπα εκεί, αλλά μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με την ώρα της ημέρας και, φυσικά, την κάθε ημέρα.

3. Δεν θα υπάρξει οικονομική υποστήριξη (π.χ. για διαμονή, ταξίδι, διατροφή).

Έτσι, λόγω του 2 και 3, η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας ως εθελοντής/εθελόντρια γίνεται ελκυστική/εφικτή για όσους/ες έχουν δυνατότητα διαμονής στη Θεσσαλονίκη, και, φυσικά, τις ημέρες που θα βρίσκεστε εκεί, να ΜΗΝ έχετε εξετάσεις σε μαθήματα στην Εξεταστική του Σεπτεμβρίου.


Καταχωρήθηκε από:  Ακης Αγαθόπουλος

Επιστροφή