Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πολυτεχνική Σχολή
 
 
foto-header
Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Ανακοινώσεις > Ανακοίνωση #4611

Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών-μεταπτυχιακών-υποψηφίων διδακτόρων στη Συνέλευση του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

02 Οκτ. 2024


Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στη Συνέλευση του Τμήματος Μηχανικών Υλικών, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ετήσια θητεία, από 1-1-2025 έως και 31-12-2025.

Η ψηφοφορία είναι άμεση και μυστική και θα διεξαχθεί αποκλειστικά με διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024, και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΛΠΗ ΖΕΥΣ» του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας A.E. (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. A.E.).

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες προς τη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ιδρυματικό λογαριασμό τους σε αυτόν της Γραμματείας gramylik@uoi.gr (ηλεκτρονική διεύθυνση), από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 έως και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 ώρα 23:59 (ώρα Ελλάδος).

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη και η Αίτηση Υποψηφιότητας

Συνημμένο αρχείο:  Νέο WinRAR ZIP archive.zip

Καταχωρήθηκε από:  Μαρία Κόντου

Επιστροφή